Dikter om systrar / Dikters

Vänta inte, regnet sjunker, innan blixten kommer riva din själ i himlen. Gråt inte, att det blir snart. Kort tid mellan damm När du markerat. Kontrollera? huruvida det finns en spricka din själ i himlen. . . / M. Upptaget /
halvsanningar är farligare än en lögn är en lögn lättare erkänns som en semi-sanning, som vanligtvis dold till lura två gånger.

kvinnor söker inte sanningen eftersom de är socialiserade från tron ​​att deras huvudsakliga mål i livet är att njuta av det.
Teknik är ett verktyg och vapen av en levande varelse. Men när en levande varelse vill förhindra självständiga rörelser och på endast att använda för egen vinning, sedan en stressen låsning funktion - utrustning. Det ger i början stor framgång, men alla gör från henne själv beroende användarna själva och förbereda en katastrof. I slutet av hämnd Begränsning av levande ting, som en viktig faktor på jobbet människa.
i livet som vi locka dem som tjänar som stöd.
hur man älskar en kvinna bestämmer om hon vill hålla hans fall eller bli älskad.
nenopirksi, men du kommer få från den glada person som hänvisade dig till detta lilla pielipinās lycka.
Och genom den lilla fröet, Vad som ligger djupt i snön, Från den varma hjärtat på jorden Blooms kommer att stiga igen.
Tusen gånger jag ser en blomma och undrar återigen om hennes skönhet, tusen gånger jag ser människor ļaunsirdību - och fortfarande undrar om honom.
Det är minst toleranta människor är de som förtjänar förmånlig behandling.

Dikter om systrar / Dikters