Beroemde dichters / gedichten

Als u weet naast dat is een vriend, dan is de stemming is altijd leuk. Deze zal u niet verlaten, zelfs met beroemde naam dag!
Waar! Het geheel dozijn beroemde deice , Hij betaalde twee huizen , Hem vier dochters , vier zonen , gespikkelde eikel riem pempis pudge. Dozijn deice uznākušas verdriet , Ze Jeske , ze Wren , Gentlemen opgeroepen om de kogel - kom, De soldaat ook verwijderd . Iebūviešu lysis is niet niets , maar twee zonen van haar eigendom , Zijn eerst izdienējis , dit jaar , de John gaan een lange weg . En nu zijn ze drie staan ​​aan het raam taverne , Moeder , houd van John 's hand , Geperst het afscheid warm , warm , Object woord en . begint weer te huilen . aankomst deice . Zijn lippen blauw , Ing het en als onder de zak . Brandvīns stinkt , en de twee uiteinden van de cheekAsariņas gloed die de glazen kralen . Blikken in deze asariņās Lize . ' Kijk nu , Deicīt , ' zegt ze , Zelio , ' We ofwel beide uznākušas verdriet . Ze gaan ofwel zo lang . '' Wat , mijn lieve , ' ze deice replies'What je kunt praten over verdriet ! Of uw kind iebūviešiemIt is jammer, want wij , de gastheren ? .

boven de grond niet waar is, zijn vuisten als kracht, Wat misbruikers schadelijke dar, de naam van de zonde De rechters. gerespecteerde boeven zitten En \'eerlijk\' huid afgescheurd anderen, En cienīgtēvs, dief, zegt preken: \'Dus pacieties, zal de lucht beter zijn!\' Boven de grond is er geen geluk, dus zweren bļauj Regiment, Elkaar op, ze bijten mond pikken, En gelukkig bijna elk aspect van de buik, de volledige Als kinderen gezond zijn, het appartement warm. En glaimojot salkušie schrijvers genoemd: \'Wat de praktische mensen, waaronder veel hoop!\' Ja, en hoop. Maar de grijze tijd Meer werknemers zal worden gezien in volle gezicht marteling, Meer drones en vrij luie mensen te bedriegen, Zelfs de mensen van het koninkrijk van de hemel zal zijn dorst, Voeten misbruikers waarheid in het GOS, De slachtrunderen meer mensen dzīs, En nog dommer poëzie dichters Kal En hun kreten als ze geritsel en vorst. ***
Als u weet dat er naast is een vriend, dus de sfeer is altijd leuk. Deze niet de steek laten, zelfs als de naam van een beroemde dag!
leefde tot een bepaalde leeftijd, tot de conclusie gekomen dat alle beroemde mensen binnen uw jaren zijn beroemde geweest.
Ballade van mijn girlfriendDo niet zeggen , kleine - alles gemist Settle oneround binnenplaats gardenWhen de klok op de wallpronouncing gedood fivekilled , je kijkt uit het windowand zwijgen!. Land! Daar ben je op de bladeren , gecoate laag stof , kunt u schrijven met uw fingerhis favoriete woord . Het instellen van de sunlean rode bessensap op daken . Patrepēs staan ​​, door deasphaltingilgosies straatveger bezems . En uit de nabijgelegen tabak factorycoming in de buitenwijken werknemer - kurvīšiem , canvas schoenen , geen sokken , stof tabak in de longen , zwetende oksels , zweterige nekken en breaststhe exposedshine en bedekt met lange gele boter . Zeg niet , klein - alles gemist Daar ben je met wheat'll roestige HallFeeding pigeonsand beluisteren grijze mussen longthe , zitten dichtstbijzijnde linden , u Lama voor spruw ! . Caretaker kater, gebruik kūkumu , U Ielek lapgrozīsies slowlyAnd kus je lippen met een staart . Nils Aster - en dan ineens youmemories zal beroemde filmacteur van usin kleine comeThe . En je merkt je je ogen dicht - en meer dan niet , want je oogleden zal u in de pocketyards , tuinen , limoen met de mussen , pigeonsand ook de kat . Je adem zal beginnen te haasten . Uw opgewonden nipplessink je bh gele silkand zal de pijn . Maar op dat moment , de kat janitorYou apkampsi handen zo tightlythat'siebrēcies schel , izspruks een lapand snel door het getraliede windowdisappear in de kelderruimtes van steen kolen . *** .
Eenzaamheid - het hele idee van een natuurlijke schuilplaats: het inspireert dichters, kunstenaars creëren het Apgar genen.
vrouw houdt van hard werkende mensen en kantoormedewerkers, dichters en kunstenaar - zo luxe, wetenschappers -. en zeldzaamheid Geestelijkheid in zijn eer, de voorkeur aan een rijke, maar soldaat - het hart
Voor de kennismaking met beroemde mensen, ik vermoedde dat de ervaring om dit punt te maken: hun boeken, hun muziek is veel interessanter voor hen.
Nesēdi eveningmy vriend , op de stairsand neveries sterren : herlike dichters , die zo schittert na de dood. Zoek , kelder apartmentJanitors verlicht candlesand zes aan tafel , het aanroepen van de tramby spoonstelecommunications wordt veranderd . Clammyand dun als Paperon sidewalkssettle gurusi mist . Moonyellow als boter . Het is jammer dat niet untilknife en brood , butafter die het zal gaan ? Dream gele sandwichfit nowmeright . Boththen we rustig zitten samen . Als de wolk driftrest mijn headon je knieën . En je fingersthe brandende RUBRIEKE feelthe koele regen druppels . Look - nevel tot een monthPlanas vliegt vleugel . Angst voor het donker bomen , ze vallen sweatcoldthe messing greep op het eiland en . Nesēdi , mijn vriend , op de trap ! Roomiekuršu fireplaceThirteen logs . Zal verwijderen van de twee pillowsof bedand overlappen themon de floorwith een deken , die broughttents van de Kirgizische hebben . In vainnight zal willen boord uit het raam . Aizvilkšu gordijnen aan de voorkant ofsoft en thickthe haren . Noaušu quicklyyou legsand Ik zal onder zijn bedshoes zetten . Twee sitto fireso closeand clothesfrom beginnen te gloeien smokeas saskrieti paarden . Op je lipswill descendsilent vogel . In mijn eyesyou'll worden de wholethe baarmoeder zitten . AndI'll spreken een storyfor jongens , die rond de fencesand liep wees grappen . Nesēdi een friendon mijn trappen en .

Beroemde dichters / gedichten