Beroemde dichters / gedichten

Democratie - leeg fictie. Niet te verwezenlijken ideaal, met een propagandist verleidt massa, vergelijkbaar met de wortel bungelt ezel. De beroemde negentiende eeuw slogans - vrijheid, gelijkheid, broederschap - net onzin. Vrijheid? De massa\'s hoeven niet vrijheid, maar ontvangen, ze weten niet wat te doen. Het is de plicht en de genoegen - om te dienen, maar alleen op die manier krijgen ze het vertrouwen over de toekomst, maar het is hun diepste verlangen.
boven de grond niet waar is, zijn vuisten als kracht, Wat misbruikers schadelijke dar, de naam van de zonde De rechters. gerespecteerde boeven zitten En \'eerlijk\' huid afgescheurd anderen, En cienīgtēvs, dief, zegt preken: \'Dus pacieties, zal de lucht beter zijn!\' Boven de grond is er geen geluk, dus zweren bļauj Regiment, Elkaar op, ze bijten mond pikken, En gelukkig bijna elk aspect van de buik, de volledige Als kinderen gezond zijn, het appartement warm. En glaimojot salkušie schrijvers genoemd: \'Wat de praktische mensen, waaronder veel hoop!\' Ja, en hoop. Maar de grijze tijd Meer werknemers zal worden gezien in volle gezicht marteling, Meer drones en vrij luie mensen te bedriegen, Zelfs de mensen van het koninkrijk van de hemel zal zijn dorst, Voeten misbruikers waarheid in het GOS, De slachtrunderen meer mensen dzīs, En nog dommer poëzie dichters Kal En hun kreten als ze geritsel en vorst. ***

Waar! Het geheel dozijn beroemde deice , Hij betaalde twee huizen , Hem vier dochters , vier zonen , gespikkelde eikel riem pempis pudge. Dozijn deice uznākušas verdriet , Ze Jeske , ze Wren , Gentlemen opgeroepen om de kogel - kom, De soldaat ook verwijderd . Iebūviešu lysis is niet niets , maar twee zonen van haar eigendom , Zijn eerst izdienējis , dit jaar , de John gaan een lange weg . En nu zijn ze drie staan ​​aan het raam taverne , Moeder , houd van John 's hand , Geperst het afscheid warm , warm , Object woord en . begint weer te huilen . aankomst deice . Zijn lippen blauw , Ing het en als onder de zak . Brandvīns stinkt , en de twee uiteinden van de cheekAsariņas gloed die de glazen kralen . Blikken in deze asariņās Lize . ' Kijk nu , Deicīt , ' zegt ze , Zelio , ' We ofwel beide uznākušas verdriet . Ze gaan ofwel zo lang . '' Wat , mijn lieve , ' ze deice replies'What je kunt praten over verdriet ! Of uw kind iebūviešiemIt is jammer, want wij , de gastheren ? .
Nesēdi eveningmy vriend , op de stairsand neveries sterren : herlike dichters , die zo schittert na de dood. Zoek , kelder apartmentJanitors verlicht candlesand zes aan tafel , het aanroepen van de tramby spoonstelecommunications wordt veranderd . Clammyand dun als Paperon sidewalkssettle gurusi mist . Moonyellow als boter . Het is jammer dat niet untilknife en brood , butafter die het zal gaan ? Dream gele sandwichfit nowmeright . Boththen we rustig zitten samen . Als de wolk driftrest mijn headon je knieën . En je fingersthe brandende RUBRIEKE feelthe koele regen druppels . Look - nevel tot een monthPlanas vliegt vleugel . Angst voor het donker bomen , ze vallen sweatcoldthe messing greep op het eiland en . Nesēdi , mijn vriend , op de trap ! Roomiekuršu fireplaceThirteen logs . Zal verwijderen van de twee pillowsof bedand overlappen themon de floorwith een deken , die broughttents van de Kirgizische hebben . In vainnight zal willen boord uit het raam . Aizvilkšu gordijnen aan de voorkant ofsoft en thickthe haren . Noaušu quicklyyou legsand Ik zal onder zijn bedshoes zetten . Twee sitto fireso closeand clothesfrom beginnen te gloeien smokeas saskrieti paarden . Op je lipswill descendsilent vogel . In mijn eyesyou'll worden de wholethe baarmoeder zitten . AndI'll spreken een storyfor jongens , die rond de fencesand liep wees grappen . Nesēdi een friendon mijn trappen en .
Voor de kennismaking met beroemde mensen, ik vermoedde dat de ervaring om dit punt te maken: hun boeken, hun muziek is veel interessanter voor hen.
Reputatie noodzakelijkerwijze woorden, erkenning wordt afgeweken, als het kan tevreden zijn met de impliciete oordelen:. compleet is, niet alleen voor anderen in stilte, maar zelfs ruzie. Bestaat uit vele beroemde mensen, dan lof - ook mensen oordeel.
Als u weet dat er naast is een vriend, dus de sfeer is altijd leuk. Deze niet de steek laten, zelfs als de naam van een beroemde dag!
Als u weet naast dat is een vriend, dan is de stemming is altijd leuk. Deze zal u niet verlaten, zelfs met beroemde naam dag!
leefde tot een bepaalde leeftijd, tot de conclusie gekomen dat alle beroemde mensen binnen uw jaren zijn beroemde geweest.
sommige dichters ging outwas begon in de dancesērkoka vlam shoneher doordachte facewas een duidelijke zomer morningthe heerlijke geur van beerAll deze dingen veroorzaakt de wens tomost vaak veroorzaakt door beerand toen een van hen maakt het niet uit whogave een toespraak over de aard van womennone van hun spraak en .

Beroemde dichters / gedichten