Beroemde dichters / gedichten

Nesēdi eveningmy vriend , op de stairsand neveries sterren : herlike dichters , die zo schittert na de dood. Zoek , kelder apartmentJanitors verlicht candlesand zes aan tafel , het aanroepen van de tramby spoonstelecommunications wordt veranderd . Clammyand dun als Paperon sidewalkssettle gurusi mist . Moonyellow als boter . Het is jammer dat niet untilknife en brood , butafter die het zal gaan ? Dream gele sandwichfit nowmeright . Boththen we rustig zitten samen . Als de wolk driftrest mijn headon je knieën . En je fingersthe brandende RUBRIEKE feelthe koele regen druppels . Look - nevel tot een monthPlanas vliegt vleugel . Angst voor het donker bomen , ze vallen sweatcoldthe messing greep op het eiland en . Nesēdi , mijn vriend , op de trap ! Roomiekuršu fireplaceThirteen logs . Zal verwijderen van de twee pillowsof bedand overlappen themon de floorwith een deken , die broughttents van de Kirgizische hebben . In vainnight zal willen boord uit het raam . Aizvilkšu gordijnen aan de voorkant ofsoft en thickthe haren . Noaušu quicklyyou legsand Ik zal onder zijn bedshoes zetten . Twee sitto fireso closeand clothesfrom beginnen te gloeien smokeas saskrieti paarden . Op je lipswill descendsilent vogel . In mijn eyesyou'll worden de wholethe baarmoeder zitten . AndI'll spreken een storyfor jongens , die rond de fencesand liep wees grappen . Nesēdi een friendon mijn trappen en .
Ballade van mijn girlfriendDo niet zeggen , kleine - alles gemist Settle oneround binnenplaats gardenWhen de klok op de wallpronouncing gedood fivekilled , je kijkt uit het windowand zwijgen!. Land! Daar ben je op de bladeren , gecoate laag stof , kunt u schrijven met uw fingerhis favoriete woord . Het instellen van de sunlean rode bessensap op daken . Patrepēs staan ​​, door deasphaltingilgosies straatveger bezems . En uit de nabijgelegen tabak factorycoming in de buitenwijken werknemer - kurvīšiem , canvas schoenen , geen sokken , stof tabak in de longen , zwetende oksels , zweterige nekken en breaststhe exposedshine en bedekt met lange gele boter . Zeg niet , klein - alles gemist Daar ben je met wheat'll roestige HallFeeding pigeonsand beluisteren grijze mussen longthe , zitten dichtstbijzijnde linden , u Lama voor spruw ! . Caretaker kater, gebruik kūkumu , U Ielek lapgrozīsies slowlyAnd kus je lippen met een staart . Nils Aster - en dan ineens youmemories zal beroemde filmacteur van usin kleine comeThe . En je merkt je je ogen dicht - en meer dan niet , want je oogleden zal u in de pocketyards , tuinen , limoen met de mussen , pigeonsand ook de kat . Je adem zal beginnen te haasten . Uw opgewonden nipplessink je bh gele silkand zal de pijn . Maar op dat moment , de kat janitorYou apkampsi handen zo tightlythat'siebrēcies schel , izspruks een lapand snel door het getraliede windowdisappear in de kelderruimtes van steen kolen . *** .

Waar! Het geheel dozijn beroemde deice , Hij betaalde twee huizen , Hem vier dochters , vier zonen , gespikkelde eikel riem pempis pudge. Dozijn deice uznākušas verdriet , Ze Jeske , ze Wren , Gentlemen opgeroepen om de kogel - kom, De soldaat ook verwijderd . Iebūviešu lysis is niet niets , maar twee zonen van haar eigendom , Zijn eerst izdienējis , dit jaar , de John gaan een lange weg . En nu zijn ze drie staan ​​aan het raam taverne , Moeder , houd van John 's hand , Geperst het afscheid warm , warm , Object woord en . begint weer te huilen . aankomst deice . Zijn lippen blauw , Ing het en als onder de zak . Brandvīns stinkt , en de twee uiteinden van de cheekAsariņas gloed die de glazen kralen . Blikken in deze asariņās Lize . ' Kijk nu , Deicīt , ' zegt ze , Zelio , ' We ofwel beide uznākušas verdriet . Ze gaan ofwel zo lang . '' Wat , mijn lieve , ' ze deice replies'What je kunt praten over verdriet ! Of uw kind iebūviešiemIt is jammer, want wij , de gastheren ? .
Als u weet naast dat is een vriend, dan is de stemming is altijd leuk. Deze zal u niet verlaten, zelfs met beroemde naam dag!
Reputatie noodzakelijkerwijze woorden, erkenning wordt afgeweken, als het kan tevreden zijn met de impliciete oordelen:. compleet is, niet alleen voor anderen in stilte, maar zelfs ruzie. Bestaat uit vele beroemde mensen, dan lof - ook mensen oordeel.
Democratie - leeg fictie. Niet te verwezenlijken ideaal, met een propagandist verleidt massa, vergelijkbaar met de wortel bungelt ezel. De beroemde negentiende eeuw slogans - vrijheid, gelijkheid, broederschap - net onzin. Vrijheid? De massa\'s hoeven niet vrijheid, maar ontvangen, ze weten niet wat te doen. Het is de plicht en de genoegen - om te dienen, maar alleen op die manier krijgen ze het vertrouwen over de toekomst, maar het is hun diepste verlangen.
vrouw houdt van hard werkende mensen en kantoormedewerkers, dichters en kunstenaar - zo luxe, wetenschappers -. en zeldzaamheid Geestelijkheid in zijn eer, de voorkeur aan een rijke, maar soldaat - het hart
Een van onze regels van de goden , een van onze regels moeten worden gevolgd in hun redenaars spreken , dichters in hun verzen , - God is niet de oorzaak van alles .
Voor de kennismaking met beroemde mensen, ik vermoedde dat de ervaring om dit punt te maken: hun boeken, hun muziek is veel interessanter voor hen.
leefde tot een bepaalde leeftijd, tot de conclusie gekomen dat alle beroemde mensen binnen uw jaren zijn beroemde geweest.

Beroemde dichters / gedichten