Beroemde dichters / gedichten

vrouw houdt van hard werkende mensen en kantoormedewerkers, dichters en kunstenaar - zo luxe, wetenschappers -. en zeldzaamheid Geestelijkheid in zijn eer, de voorkeur aan een rijke, maar soldaat - het hart
Eenzaamheid - het hele idee van een natuurlijke schuilplaats: het inspireert dichters, kunstenaars creëren het Apgar genen.

Ballade van mijn girlfriendDo niet zeggen , kleine - alles gemist Settle oneround binnenplaats gardenWhen de klok op de wallpronouncing gedood fivekilled , je kijkt uit het windowand zwijgen!. Land! Daar ben je op de bladeren , gecoate laag stof , kunt u schrijven met uw fingerhis favoriete woord . Het instellen van de sunlean rode bessensap op daken . Patrepēs staan ​​, door deasphaltingilgosies straatveger bezems . En uit de nabijgelegen tabak factorycoming in de buitenwijken werknemer - kurvīšiem , canvas schoenen , geen sokken , stof tabak in de longen , zwetende oksels , zweterige nekken en breaststhe exposedshine en bedekt met lange gele boter . Zeg niet , klein - alles gemist Daar ben je met wheat'll roestige HallFeeding pigeonsand beluisteren grijze mussen longthe , zitten dichtstbijzijnde linden , u Lama voor spruw ! . Caretaker kater, gebruik kūkumu , U Ielek lapgrozīsies slowlyAnd kus je lippen met een staart . Nils Aster - en dan ineens youmemories zal beroemde filmacteur van usin kleine comeThe . En je merkt je je ogen dicht - en meer dan niet , want je oogleden zal u in de pocketyards , tuinen , limoen met de mussen , pigeonsand ook de kat . Je adem zal beginnen te haasten . Uw opgewonden nipplessink je bh gele silkand zal de pijn . Maar op dat moment , de kat janitorYou apkampsi handen zo tightlythat'siebrēcies schel , izspruks een lapand snel door het getraliede windowdisappear in de kelderruimtes van steen kolen . *** .
Voor de kennismaking met beroemde mensen, ik vermoedde dat de ervaring om dit punt te maken: hun boeken, hun muziek is veel interessanter voor hen.
sommige dichters ging outwas begon in de dancesērkoka vlam shoneher doordachte facewas een duidelijke zomer morningthe heerlijke geur van beerAll deze dingen veroorzaakt de wens tomost vaak veroorzaakt door beerand toen een van hen maakt het niet uit whogave een toespraak over de aard van womennone van hun spraak en .
leefde tot een bepaalde leeftijd, tot de conclusie gekomen dat alle beroemde mensen binnen uw jaren zijn beroemde geweest.
Als u weet dat er naast is een vriend, dus de sfeer is altijd leuk. Deze niet de steek laten, zelfs als de naam van een beroemde dag!
Een van onze regels van de goden , een van onze regels moeten worden gevolgd in hun redenaars spreken , dichters in hun verzen , - God is niet de oorzaak van alles .
Democratie - leeg fictie. Niet te verwezenlijken ideaal, met een propagandist verleidt massa, vergelijkbaar met de wortel bungelt ezel. De beroemde negentiende eeuw slogans - vrijheid, gelijkheid, broederschap - net onzin. Vrijheid? De massa\'s hoeven niet vrijheid, maar ontvangen, ze weten niet wat te doen. Het is de plicht en de genoegen - om te dienen, maar alleen op die manier krijgen ze het vertrouwen over de toekomst, maar het is hun diepste verlangen.
Waar! Het geheel dozijn beroemde deice , Hij betaalde twee huizen , Hem vier dochters , vier zonen , gespikkelde eikel riem pempis pudge. Dozijn deice uznākušas verdriet , Ze Jeske , ze Wren , Gentlemen opgeroepen om de kogel - kom, De soldaat ook verwijderd . Iebūviešu lysis is niet niets , maar twee zonen van haar eigendom , Zijn eerst izdienējis , dit jaar , de John gaan een lange weg . En nu zijn ze drie staan ​​aan het raam taverne , Moeder , houd van John 's hand , Geperst het afscheid warm , warm , Object woord en . begint weer te huilen . aankomst deice . Zijn lippen blauw , Ing het en als onder de zak . Brandvīns stinkt , en de twee uiteinden van de cheekAsariņas gloed die de glazen kralen . Blikken in deze asariņās Lize . ' Kijk nu , Deicīt , ' zegt ze , Zelio , ' We ofwel beide uznākušas verdriet . Ze gaan ofwel zo lang . '' Wat , mijn lieve , ' ze deice replies'What je kunt praten over verdriet ! Of uw kind iebūviešiemIt is jammer, want wij , de gastheren ? .