Gedicht over dankbaarheid / gedichten

Er is niets dat niet het geval leeftijd zo vaak bender, gekke liefde en overmatige wellust.
false art , elke lege er wijsheid voor enige tijd , en tenslotte zichzelf vernietigt en zijn hoogste bloei tegelijkertijd is het tijdstip van overlijden .

Lachen over hun verdriet en hun stūruma geen. Glimlach op je vijanden , en zijn angel is verdwenen . Glimlach voor jezelf en je kwaad niet meer . Maar als je in staat bent om te glimlachen voor de wereld , dan zal ze lachen om je gezicht
Wat lui om hun lot te verwachten is als een lafaard , net als wijn over de burgemeester gaf zichzelf een man in een lege pot te drinken met alle mielēm .
tussen plezier en pijn is een groot verschil. Als ik moest kiezen , dan zou ik voor een streven naar , het vermijden van elkaar : een die overeenkomt met de aard , de andere is pervers
Weet je , kerst , hoe mooi je bent nu ? Heldere , felle flamesPlaced binnen uw handen. Weet je , kerst , Voor zover wij vrolijk hart ? Thee we liedjes zingen , heb je al hoort haar . Weet je , kerst , Waarom moeten we lachen? Zelfde eiland tētiņuToday de dorpen wachten . / D . Rinkule - Zemzare / .
true liberalisme - het is een set van ideeën en overtuigingen, opgesteld om vrije mensen te beheren, zodat het moet worden op basis van twee krachten: het geloof in de menselijke vrijheid en geloof in vooruitgang, maar het doel - de menselijke en sociale ontwikkeling.
Het leven bestaat uit kreten , zuchten en glimlacht , en zuchten van overtollig .
zand nu zit - Wat zijn jullie , krijsende , schreeuw ? Een kort stuk van de weg , Wat wij jānostaigā.What doen u , bij , in een haast dus ? Overwerk is niet given.A ereplaats unsolicitedWaiting ingericht.
altijd en overal een goed voorbeeld - in alle oog wordt getrokken naar u toe!

Gedicht over dankbaarheid / gedichten