Gedicht over dankbaarheid / gedichten

witte engel tearsSnow valt over de worldMelts de ziel van onze jaren saltumsAnd het hart neemt genoegen .
niet heeft uitgesproken over de mensen van wat ze het over hebben .

Wind atviļina verre baznīczvanus , Stands als een monument voor kapotte romp poleCovers de site en wat niet gedekt zichzelf graf ; Gebracht berkentakken , het houden van voorbede .
Alles was nog vrij warm , heel fris , heel levendig , een aan het begin de neiging om te houden van geheugen. Wij assembleren zachte lettersbundle . Toevoegen aan hen wat herinneringen . Allcarefully verpakt . En het begin van de artefacten charme asad . Laat vervolgens een blondeblue ogen en een overblijfsel van de dood
moeder - de eerste pool van je kinderen te vertellen over dat, maar hij is gezegend met veel , maar het is het hebben van zo thuis alle Letten als een geheel is geweest , is en zal mooi zijn .
Dank je wel sneeuw, die u weg zal plaatsen ! . En over al wat mij pijn doet ontbreekt , de overkant van de rustige , witte wolk gaan . Dank je wel sneeuw en . Maar voor hoe longSolar wind zonder zelfs dagen ambassades ? En over dat alles pijn doet mij ontbreekt , hagel wolken lompe zal lopen en
De opvatting dat gelovigen gelukkiger dan atheïsten, zijn net zo absurd als gemeenschappelijke overtuiging dat een dronken man is gelukkiger dan nedzērušu.
Ik heb geen behoefte aan een vriend die, dalīdamies met mijn opvattingen, overal waar ik mee eens en ze knikte op mijn schaduw maakt het beter.
Bijna elke wijze spreuken overeenkomstige punt in de tegenovergestelde -.. En op hetzelfde moment, niet minder wijs
mīlinās , tegelijkertijd angstig kijken naar de andere , maar in het hart van het denken over de third.Tell me , wat kan een vrouw de liefde ?

Gedicht over dankbaarheid / gedichten