Testvéri szeretet vers / Versek

Az ember szeretete - nem számít, mi más is lenne - mindig laposabb a nő .
Mélyen a rossz , hogy mi tekinthető egy erősebb hatalom, amelynek alapja a hatalom, mint az alapja a szeretet .

Mit kívánsz ma, amikor az út olyan hosszú utazás ? Köszönöm mindazt, amit kaptunk , az a tény, hogy mindig jelen voltak , mi szeretett , nem kímélve magát , köszönök mindent , mindent , anya!
Béke van csend , amikor a törzsek kiment az este hozza a báj , és úgy érzi , mintha csökkentette a vitorlákat, hogy Port piestājušimierīgā. Ez a déli nyugodt, amikor saulepatur gondolatok és mozgalmak . Ez egy alattomos csend , amikor az északi szél megállt, és a hasonló pollen , ami kihúzta a belföldi oázis jelenik rovarok vēstīdami homok vihar közeledik a keleti . Ott sazvērestībasklusum az arabok bizalmas konzultáció . Irsasprindzinātais csend a futár kavējasun vissza . Piercing a csend az éjszaka az ember zihál és figyelj . Melancholy csend , ha emlékszik a szeretet . .
Minél kisebb az ingatlan, annál nagyobb a szeretet.
A félelem az ember , íme , az eredete a szeretet törvénye .
Bár nem olyan nagy gondolkodó ateista , ateizmus vezet szeretni anyagok legmélyebb rétegeinek fosszilizációs , az ő szeretete az emberi formája elleni erőszak az emberek a saját nyereség , amely elsősorban okoz pusztító erő.
Vannak keskeny , durva , koszos , önzés , mint ez is piszkos és érzéki szeretet.
Slavināsim nő - anya, akinek szeretete nem ismer korlátokat szoptatott is napfény és az anyatejben - ez az, ami tölt el bennünket a szeretet az élet .
Szeretet mutatja, hogy kétarcú magány , védelme és tiszteletben egymást .

Testvéri szeretet vers / Versek