Pjesma o školi / Pjesme

BEDA Izdienējis Soldier polako korača home - trejdeviņas zemljišta hoda noge. Vjetar zviždaljke u džepu, olakšati teret na vašim ramenima. . . Ga živjeti bez tuge, dok starimo! No, ovdje na kamenu, ista strana ceste Jao sat beskrajno potlačeni. - Klinovi, stari vojnik Vi ćete ići za ženu; vi ćete biti na isti Cezar i Bog! . . . - Vojnik izgreben Pauri: ćete učiniti. . . Uživo radībiņa, neba dzīsi daleko. Uzmi tugu, stavlja trupu šetati uz cestu polako i pomislim: \"To bi bio moj mali mozak: Saderēju tuga! Me tuku ostaviti sve Čim se vjetar! \"
Lijenost se svaki posao težak.

moderna demokracija je samo jedan opasan neprijatelj - ljubazan vladar.
nikad ne dobiva stari, a ne svaki dan, ali s godinama.
močvara hoda, noge mirkst.
Gdje ceste presijecaju, tamo razmišljajući gdje otići.
Ako želite postaviti temelje moralnih osjećaja, a ne bi trebao biti kažnjen. Vrlina je nešto tako sveto i uzvišeno razini da se ne treba poniziti i staviti na istu razinu discipline.
marširati tako brzo, da siromaštvo je uvijek postignut.
zavisti ljudi zateknu stalno mijenja, a neke su uništene, drugi su u padu. Sreća - to je uznemiren, trenkā sama, daždažādi zabrinuti našim umovima. To sve čini da se nešto love neke out - za vlast, a drugi - za luksuz, jedan čini prepotentnoj, drugoga - feminizirani, ali osuđuje sve.
Pijesak Od tla do vas, za vas će ostati niska - Tri žuta Sai pijesak jednom urliče nad vama grus. No, još uvijek ste pogriješili u ovom životu, iako su koraci koje tone pijeska, Uklanjanje prašine na vjetru suzenje tow, i da padne u ruke i rimst. A ponekad imate osjećaj da su iebirst kapak i jako pečenje, Srce iedrebas anticipacija duga i njegovu sudbinu čuti. Vidite - od trūdainās zemlji izlazećeg sunca cvijet, Ali korijeni praha Pinas i glavu da ih stavite. Vi zemljišta tveries slava i zaboravite na trenutak dopušteno, No, poljubac okrenuo slijepa oka, čujete - ostavite svoje ime već. Jednom riječju više šaputanja usne za neko vrijeme odgođen pogled No, pijesak drži vas rukama, i pijesak iestiedz sebe. Zemljište uzeti od vas, za vas će ostati niska, Tri šake žutog pijeska uskoro urliče nad vama grus.

Pjesma o školi / Pjesme