Pjesme o školi / Pjesme

u osnovi znači osjećati i misliti.
krietnība ljudskih dati sjaj njegova života i smrti i oba predložena preko stayers bilo više predanost općem dobru.

Kad ponoć uvući. . . Kad ponoć lutati iza tamnog prozora iz Kao vuk, da se mir ne može pronaći gnijezdo, Ili konoba, ili elegantan gužva Kad odlazim pink večer Na kraju, gdje sam dugo roman, Ja željno tražiti smeđe grane drveća Kao iu prošlosti kada je bio dječak. I pitam se - Lagano uz rub ploče soba glaužas I baš kao što su lijevani pušenja cigareta. Iza ograde miriše klijavih zob I očekujemo da će vlat, S kojim zvati roza zalaska sunca, Kao šećer se topi u oblaku plavog stakla.
žena Žena - da ste krhki cvijet, ljubav vrtoglavicu jeku pimentos i vruće tamne valovi, mirdzinājot zlatna kruna na glavi. Žena - ti si među najljepše cvijeće - Vaše darove i cvijeće šalice meda pa čak i anđeo, koji ide da ga piti, duboko koljena trebala pasti, blijedo čelo tri puta dodiruje prašina, Žena - ti si najljepši cvijet! Žena - da li to večer, svijetle zvijezde kroz prste i bārsta koji gmizati rijeka, šuma i srca novi, gladan, nepromišljen - gmizati, umoran sjaj i svjetlost. Žena - ti si zmija glatka, koji imaju tendenciju da pomicanje omiljene ljubičica plava pudurīšos, u blizini skriva divstaklaino jezik. Samo povremeno pazib izgled u vašoj oštar, Salta, zeleno-plave oči, Frosty nodrebinot srce uznemireno. Žena, vi - neznanac blāzmains i ptice u toplom, mekom pero prsa izperina višebojni srca legende, varvīksnas i snova - snovi. . .
S lakoćom i samozadovoljstva to zao čovjek kad vjeruje da dobro djelo!
od najljepših stvorenja ježa zna.
kazna - loš sin.
Kako je dobro biti umorni uzalud potraga za istinom.
tolerancije i vrijeme može biti daleko moćniji od bilo kojim drugim sredstvima prisile.
Ako je danas sve bi trebalo početi od kraja, što će vas učiniti drugačije? Bez obzira na odgovor, što počnete da poduzme akciju!

Pjesme o školi / Pjesme