Pjesme o školi / Pjesme

Sve oko nas život iz bilo kojeg drugog života, Svaka sloboda - sloboda drugih.
Dievs pavēl cilvēkiem piedot, bet sabiedrībai uzdod sodīt.

siromaštvo sama vodi prema filozofiji. Što filozofija pokušava uvjeriti riječima, siromaštvo prisiljava za provedbu radova.
prvi od svih obveza prema drugima je istine u riječima i djelima.
na međuljudskim odnosima kao što slijedi je univerzalno pravilo: tko je učinio uslugu To treba imati na umu, ali tko ne, to je sada biti zaboravljena.
bratovoj smrti ne želi isticati, ali mi ne.
Razgovor s drugim stoljećima, gotovo je isti kao i - putovati. Dobro je znati nešto o tuđim vrlinama, da bi mogli suditi zdraviji od naše, tako da ne mislim uopće toliko različito od naših običaja, je smiješno i nerazumno, jer zamislite one koji nisu vidjeli ništa. Međutim, ako ćete potrošiti previše putovanja vrijeme, to u konačnici može postati stranac u svojoj zemlji, i prekomjerni interes za zbivanja proteklih stoljeća često dovodi do neznanja onih koji se bave našom.
teško, ali lijepo je pokušati revitalizirati instrument, što je ljudska duša. Ako s vremena na vrijeme je uspio, to je bio vrijedan življenja.
Neobična šutnja gdje su glasovi vijeka KB Ima li će i dalje biti u mogućnosti da se razvijaju u jabuke, ili čak aizmesties će moći voća,
pesimist, dolaze na izbor između dva zla, izabere oba.

Pjesme o školi / Pjesme