kaste runo / runot

. . . selvittää, jos mies puhuu totta, on riittävää tarkastella sormiaan. Jos ne ovat pakattu varapuheenjohtaja, on todennäköistä, että hän ei valehtele.
Wanderer Oma puutarha on kaukana omasta, ja pitkä on minun tapani. Kenkäni apburst katupöly, hiekka, ja varhainen kaste tippaa. Minun hartiat väsynyt aurinko hehkuu ja pureva tuuli puuskissa. Minun hartiat väsynyt aurinko hehkuu ja pureva tuuli puuskissa. Otsaani slacina epäilystäkään sade ja epävarmuutta, sumu- ja minun sieluni on niin rikas, turvallinen ja ketterä, tuomaan sinulle viestin: matkustajan tulee omaan puutarhaan?

tule rakastettu on vain huonoa onnea, epäonnea ei - ei rakastaa.
haluat tietää, missä metsä on etelässä, on tarpeen tarkastella puita. Jos sinulla on palmuja, etelässä on jo läsnä.
mies häpeissään rakastaa. Vaikka nainen häpeä, jos ei rakastettu.
Elämä ei ole ilmaista myrsky repimässä, Elämä ei ole turhaa kaste Bang: Pikku kukka silmät Clear cilvēkbērna sydän.
aion pysyä salissa, minä jäädä kasteen Aion pysyä tuulessa ehkä Mutta aina päällä, Mutta aina ihmisten välillä Minun täytyy pitää olla.
Jos jotain rakastaa ja olla rakastettu, että täytyy odottaa, ja odottaa, että on jotain tekemistä ja sitä arvioidaan, suojella sinua taivaasta ja ymmärtää maata.
ystäville, matkailijat ja runoilijat ovat valmiita maksamaan kuunnella heitä.
on idiootti, joka ei usko, että hän on jalo ihminen, ei tällaista aasi, joka näki minun heijastus vedessä ei tarkastella sitä ilolla eikä heillä on samankaltainen hevonen.

kaste runo / runot