kaste runo / runot

se on kaunis, joka on tunnettu kauniista, mutta kuka on rakastettu.
joko valkoinen kynttilä kamppailevat tuuli ja valkoinen kynttilä kärpäset lentävät tuulen sinun ja minun lentävät meidän runoja

Nesēdi ilta ystäväni, rappusia ja neveries tähdet: hänen kuten runoilijoita, joka loistaa niin kuoleman jälkeen. Katse, kellari asunto Janitors kynttilää ja kuusi on taulukko, soittamalla raitiovaunu by lusikat televiestintä on muuttunut. Nihkeä ja ohut paperi on jalkakäytävät asettua gurusi sumu. Kuu keltainen kuin voita. On sääli, että vasta veitsi ja leipä- mutta jonka jälkeen se menee? Unelma keltainen sandwich mahtuu nyt minua oikealle. Molemmat Sitten istumme hiljaa yhdessä. Kun pilvi drift levätä päätäni polvillesi. Ja sormet palava pää Tunnen viileä sade putoaa. Look - sumu jopa kuukauden Suunnitelma kuin lentää siipi. Pelko tumman puita, ne kattavat hiki kylmä messinki kahva saarella. . . Nesēdi, ystäväni, rappusia! Huone iekuršu takka Kolmetoista lokit. Poistaa kaksi tyynyä vuoteesta ja päällekkäisiä ne lattialla peitolla, jotka ovat tuoneet teltat kirgiisi. Turhaan yö haluaa nousta ulos ikkunasta. Aizvilkšu verhot eteen pehmeä ja paksu hiukset. Noaušu nopeasti et jalat ja minä panen hänen sängyn kengät. Kaksi istua tuleen niin lähellä ja vaatteet alusta hehkua savua kuten saskrieti hevosia. Huulillasi laskeutuvat hiljainen lintu. Minun silmissä sinä Ll istua koko kohdussa. Ja Puhun tarina pojille joka kiersi aidat ja huomautti vitsejä. Nesēdi ystävä minun portaita. .
sinulle, on mennä tähän kukka, Jos olet tällä kukinta ajatuksen - Heart of auringon sinun ei asetettu! Heart of auringon sinua ei ole asetettu, Pyynnöstä ajatuksistani, Haluat paistaa taivaalla, Sinulla on vihreät vuoret ja laaksot - Jos silmäsi, jotka haluavat sitä! For Your Eyes toivon, että kaikki Osana ikuisen runouden.
viisaat maksetaan aikaa ja tietoa runouden, tyhmä - lut, unen ja vaivaa.
ystävät havaitsemme mitään puutteita, jotka voivat vahingoittaa heitä, mutta rakastettu - niitä, jotka tekevät meidät kärsimään.
Vanhemmat, jotka ovat huomanneet, että heidän poikansa on tulossa runoilija, hän jāper kunhan joko hän ei valu rīmēšanu, joko tulee runoilija.
Kesä on palannut Kristuksen kyyneleet juoksennella niityillä vākdamas hunaja * ja lusikka mielelläsi Söin taivas he eivät ole kauniita taivaallisia pallot ne sekoitetaan pakanallisista runollinen hunajaa, olen humalassa nähnyt unessa reidet Kesä on taas naulattu jumala kyyneleet hunaja kerätään älä ihmettele viljelijän ottaa lusikka kädessä ja heidän elämänsä alkaa tuomitsemaan vaikka piipun olet kasvanut läpi uran taivaalla kanssasi tulee alat itkeä Kesälukioseura posket sinä sataa
Rakkaus on tarkastettava, että voidaan peukaloida, joita voitaisiin vaihtaa rahaan. Rakkaus on maksaminen kypsymässä.
Intelligence luonteeltaan erottuu naisellisuus : se ei koskaan , mutta vain koettu , sen toiminta on suunnattuvoimassa tavoitteiden täytäntöönpanon ja kansalaistoimintaan sekä tieteen ja filosofian ja jopa runoutta. Siksi humanismi sinänsä viittaamielessä pallo . Mutta tällä alalla ei voi olla nero , koska nero onvaltaa objektiiviseen tarkasteluun , mikä on epätavallista useimmatihmiset . Se on osoitusrento luonteeltaan , kuten vaikkatavallinen ihminen voi kärsiä runoilla . Mutta se ilmestyi pian on menetettytavallinen ihminen etsii tukea koko abstrakti käsite kuin väsyneisiin tuoli istua . Tämä saattaa selittääse, että useimmat ihmiset ovat kiinnostuneita vain monissa maailman haluavat aihe , joka on riittävä yhden käsitteen . Siksiyleisö niin vähän kiinnostusta taideteosten ja luonnon kauneutta . .