Стихотворения за баба / Стихове

За да успее в професията си, най-малкото, което можете да направите, е постоянно да се научат.
Ще ми простите, аз не искам да го хакнат цел да те обичам, но повярвайте ми - това е много трудно да се абонирате за глупаво сърце.

голяма част от хората, за най-добрата част от живота си, така че да се направи по-лошо най-лошото.
Жарким летом, как прохлада, Ты явилась в мир земной. Как спасенье, как награда Как глоток воды живой! Мать, жена, сестра, подруга Ты нас радуешь, любя. Все бокалы мы по кругу Поднимаем за тебя
ИТ Pakļauties, не зависи от тях, и не по-добре какво е най-добрият.
Нека бъдем честни и да признаем, че нищо не на Хераклит каза, Demokritos, или Платон, ние не знаем истината, ако това няма да бъде достатъчно за нашите нужди.
целия си живот се опитва да избегне страдание, всички живи страх от смъртта - разпознава себе си във всяко живо същество и не е основната причина за страданията и смъртта.
Свободата не е толкова лесно, колкото си мислят за клевета враговете на свободата е трудно, това е тежко бреме. И хората лесно да се откаже от свободата да улесни живота ви. Всички човешкия живот е да мине през свобода, чрез проучване на свобода, чрез изкушенията на отричане на свободата.
само, че ябълките падат есента rasainā зала. Rasa синьо като приказка, къде си тръгвам утре. Просто се унася на далечна гора облак на врата, преструвайки се, че ден сляпо, Ден skauž малко по-нататък. Само напразно. Счита кръв Дима, и звезди, които са родени, всички предназначени хладно. Просто все още не, защото те се страхуват от, а не защото чукат, не защото жалко. Просто защото това е от вас, че съм наследил и да имат време да се родиш, за да бъде още веднъж да умре. Само не казвай \"утре\", докато устните ви вече са разтягане, свиване на планетата е странно, само на ябълки, попадащи.
сняг: Те са март виелици прозорец И летливи цветя по прозорците. Тя е бяла тишина И по пътя на мирното споразумение , Чрез които да вървят през снега, за толкова дълго време.

Стихотворения за баба / Стихове