Стихове за самоубийство / Стихове

хората вече не си богатство, така, за това, което той прави другите щастливи.
Всеки индивид има neuzstājams песъчинките по целия свят, в чиято структура и по този начин политическите, културните и материални условия, които са отговорни за всичко, което се случва и не се случва.

лечение на нашите съседи, тъй като те заслужават, ние трябва да ги направите по-лошо. Ги третират както ако те биха били по-добре, отколкото е в действителност, ние ги принуди да станем по-добри.
причината за злото е почти същото като това лекарство за нея.
Асоциация на богатство не е непременно показателни за богатството на въображението.
Barefoot душа утринна роса публикува гледам Като малка синигер огромен дъб публикуван. Тя не е нито прекалено голям не е малък този живот излиза - ако има голям обичам, тогава всичко излиза. Бос обичам сини очи се публикува, не за себе си, но в страната си публикуван. Ако не за друго, не е същото обичам, излиза - , където е сърцето добра светлина, тогава всички скъпи публикуван. Бос душа утринна роса публикува гледам Като малка синигер огромен дъб публикуван.
Това е молитвата, която се казва на брат си, е да бъде чут по-бързо, отколкото молитвата, която ви кажа същото за себе си.
Здраве - силна, колкото гайка! За щастие - сладък като мед! Любов - като берат ябълки! Fun - пъстър, разнообразен и звезда! Възход - толкова много пари, иглите на дървото! Приятелство - устойчиво и лимонов вкус! Надявам се - изпълнението!
деликатен и безпомощен е просто роден. Твърди и ужилвания се превръща в човек, когато той умира. Покълване трева и дървета са нежни и сок. Солиден и здрав, когато е убит. Тъй като твърдост и сила принадлежат на смърт. Нежност и слабост, присъща за живота.
Прекалено идеализъм и морално благородство често е в резултат е, че хората избягват да изпълняват ежедневните си задължения.

Стихове за самоубийство / Стихове