Стихове за самоубийство / Стихове

дълго! Ако не спечелят светска храна обидени, пари, красота, сила, те идват като пророк, те по-добър живот, от апостолите на доброто и злото \", те знаци, те започнаха да действат на човечност и справедливост добро: - \"Аз съм това, което съм!\" Но ще ги познаете от техния плодове. Те дойдоха ангел, звяр nomaitātāju грабители, приятели, служители, любовници, убийци, обучение и интелигентен външен вид. Но те не биха могли ето какво: да благотворителност, ясно и смирен. И те не са били в състояние да се обичат и да простим - думата е вярно, божествен смисъл.
Бъдни вечер когато потъмнее прозореца, Проблясък започва звезди като диамант бутони Gold блестящ Луната свети сребро сняг Са богати, всеки живущ в сърцето на радост!

бяло Къде да сложиш стъпка, Мисли и духовни Да започне новата година!
да съчувстват на страданията на друг, това е достатъчно, за да бъде само човешко, но и да споделям с радостта от друга, трябва да има един ангел.
като меки, но неразумно за жени, които третира своите деца.
Sun Ray в лицето ти На този ден този сайт Трябва да се дума За щастие носи.
Arrogance - плебей заместник.
е чувство за обективност.
Кураж е образувала производство започнете, резултатът зависи от случайността.
Ако геометрията на истината, тъй като моралните истини би било в противоречие с нашите страсти и интереси, тогава ние спорим за тях и да ги нарушават въпреки всички доказателства.