Стихове за самоубийство / Стихове

човечеството е просто навик, причинени от цивилизацията. Можете също така да изчезне напълно.
Когато ръцете на хората са много остри оръжия, страната се е увеличил юка. Когато голям брой опитни майстори, глобата ще се увеличи броя на предметите. При увеличаване на броя на законите, тогава увеличаване на броя на крадци и разбойници.

О, ако имах пари! Бих купи нова къща Щях да купя нова жена И нови Delena. О-ла-ла-ла-ла-ла! И Бърт пари купчина На масата в една стара къща. Жена, да си купиш нов човек А децата tētuku! О дю-дю-дю-дю-дю-утайка! Тогава старата къща в тихо И шепот жена - OK. - Но децата в един глас: - Но къде може да си купите татко! - Didam-O-Didam Didam! Тук atripoja тъкане. Ами, помислих си, - аз ще започна. \" Но той е бил ударен деца Само до увеселителните! O централните лал-ла
Когато човек има добра репутация, а след това той е безплатен и лесен като птица, но веднага след като заподозрян лежи до него, независимо дали са спечелили или пренос, тогава вече той е почти обвързани в ръцете и краката. Всеки изглед вече е видял омразата, съмнението, неприятности.
е свободна, означава, че не зависи само от законите.
идея iedrebas устните тихо Чувствам се толкова благороден дух. Dreamer! Вечният тишина, За вас, господа отделяте по-малко.
голямо количество книги просто ни дърпа във всички посоки. И тъй като не могат да четат всичко, тъй като може да е достатъчно за вас е това, което можете да прочетете.
Мисли за мен, за да бъде топло, Също така, когато снежна буря Virsta. Плачете О, моите оставащите - Да обичаш, никога няма да умре ...
дъщеря чака за Деня на Джон, Момчета не се очаква най-много. Къде да се пуши, да стрелят игли, На Джон изчака ден.
организаторите повече от работа и всеки взима от Tarbes съвместни, там скоро ще бъде празна този Tarba.

Стихове за самоубийство / Стихове