Стихове за самоубийство / Стихове

правя, докато някой друг е отчаян за човек, който се е превърнал за собствената си измислици роб.
не се всякакви неразумни хора напускат по същия начин, тъй като той е заговор зли намерения, се подготвя опасност за другите или себе си, една след другата за различни долни желания и да разкрие душата на всички, че той е направен в тайна, от страх или срам, след това го sakāpina смелост sakairina похот, гняв разпалва. Накрая, глупак загубил единственото предимство е самотата, - доверието в нея, и всичко останало, да не се страхуват Telltale, той се е поставил.

! Пожелавай имота на ближния си. - Отхапвам повече парчета, отколкото можете да ядете. - Показване на сърцето на дланта. - Не мисля за подходящия нюанс. И най-важното - най-проститутка парчета и също ядат
Закона правосъдието или netaisnums се измерва с по-висока или по-ниска благосъстоянието на нацията.
Само човекът има наистина добър характер, които другите се въздържат от извършване на това, което би било лошо за него.
песен Bird сгънати крила и Rimi слушаше внимателно, Рок поклони инат челото и трепереше от болка, Вятър замрази ведър PHA в бързаме, разходки с душ. Без Sule затопля камък, и източниците предвид, когато За миг līdams APRIME вълна срещу брега, И славата на новите си neatdzērās, В планината песента е била изпълнена и reibusi се плъзна надолу, Но който е чул да се каже, тази вечност гледаше лицето.
излизат пламък на свещи. . и звук човешкото песен. .
от незапомнени времена е, че любовта знае собствената си дълбочина до време на развода.
като меки, но неразумно за жени, които третира своите деца.
аз не ми пука да се говори за мен зад гърба си, но тъй като не говорят истината.

Стихове за самоубийство / Стихове