Стихове за мъката / Стихове

Когато се появи прозореца вечерни потъмнява, открито заседание зайци, и тъжен, той ръка кошница за добро, защото е малък, но удобни. За тяло яйца много. Но тогава момичето от някъде, колите са далеч от вой, отвътре snauž зайче!
лятна майка бира Загрижеността за бита kabatāji, Да пее dzērājiņi Като пчели stropiņāji.

Цветя щеш страната, облечена в мъгла залез, само споменът за приятели завинаги горят като камък цвете!
вчера беше синьо sili И ти благородно Dream Castle Висока труда състав, Приказки звезди отиде да намери ... Забелязвайки, тихо, тихо Бяла зима дойде.
оставя белези в сърцето на едра шарка заболяване.
Ние твърдим, че what\'ve са казвали е вярно, ако оракула, за да потвърди това, а сега кажем само, че е най-вероятно, че можем да кажем.
Dzimšandiena веднъж годишно, Приятелите не гладувам, miedz двете очи заедно, сложи бутилката на масата
Това, което исках да с вас днес: На късмета си, за да намерите едни и същи за всеки, Същото важи и за всеки един от нашите приятели трябва да се срещне Всеки се jāsasalst и jāapsnieg, Всяка март същото слънце jāatkūst И като Абел тегло на плодовете jānolūst. Всеки се jārūgst докато мая Единственият начин за хората, които растат.
Страхът от човека, ето, на основата на закона на любовта.
пороци вредни за хората понякога, заместник външни признаци на увреждане на тях от сутрин до вечер. Изглежда, че най-добрият вирвам на реалността, отколкото да се срамува да погледне: онзи, който е нагло естеството на обидите всеки сега и тогава, той има месингов външен вид, обиди всякога.

Стихове за мъката / Стихове