Стихове за приятелството / Стихове

революции обикновено варира малко. Както и в миналото, честните хора се разхождаме, но разбойници задвижва вагони, но те имат и други разбойници.
Скептицизмът, което съвпадна с повишено внимание, това е цивилизации компас.

живея в залата, аз ще остана в роса, Може би аз ще остана на вятъра, Но винаги на земята, Но винаги има хора Аз трябва да трябва да бъде.
нощ, а той не обича тези, които правят скромни в очакванията ни, избършете засрамен нощ, но любовта и виното - срамежливост.
щастие в живота на човека Nau длъжен и щастието на смъртта, защото тя оправдае живота на отделния човек, казвайки: \"Ти си прав направих. \"
Любовта не започне сутринта и завършва през нощта. Тя започва и завършва, когато най-малко го очакваш.
определени условия са много по-рядко срещани зло, ако ненатоварен афективност, различна от себе си: това е от особено значение за творчески личности, от които могат да очакват големи ползи.
Когато подаде оставка, след смъртта е зад гърба ти и ти среща с него - неизбежно.
идеи сами по себе си не могат да се реализират нищо. За да се осъществи идеята, че е необходимо за хората, които трябва да се направи практически ефект.
гадните човешки вид се определят като доведе до езика, но там са тези, които носят пороците. Е вредно да се говори за тях, защото разговорът без да се засяга правото, душата напуска семена и дори когато вече сме разведени от тези хора, ние следвахме зло, което по-късно ще покълнат.

Стихове за приятелството / Стихове